Håndverksmur AS søker nye medlemmer.


Kjedefordeler! 
Regler og myndighetskrav, innkjøp og kompetanseutvikling er områder der de som står sammen i kjede, kommer til å ha fordeler. Det blir stadig vanskeligere å klare seg uten et kjedemedlemskap. Vi er overbevist om at det blir stadig viktigere å være med i en kjede.

Tendensen til at bedrifter, uansett fag- forretningsområde organiserer seg i kjeder øker stadig. I de fleste byggfag, som for eksempel byggevare, rørleggere, byggmestere, elektrikere, malere har kjedetilknytning blitt avgjørende for drift og vekst. Den samme trenden gjelder også alle andre bransjer og fagområder.
Kravene som stilles til bedrifter i byggebransjen er nå så strenge at skal bedriften ha tilgang til nødvendige verktøy for forsvarlig drift, så bør de aller fleste søke til en kjede.
På grunn av god ordretilgang har det vært enkelt å klare seg godt som murmester i de siste årene. Men du bør ha flere ben å stå på, og da kan kjedetilknytning være en stor fordel. Vi genererer ikke bare murhus-kunder, også andre kunder som skal ha utført sine murentrepriser henvender seg til våre forhandlere. Med kjedetilknytning gir dette også trygghet og tillit hos kunden. Vi kvalitetssikrer alle våre medlemmer.

Håndverksmur
Med medlemskap i Håndverksmur AS har din murmester/entreprenørbedrift en unik mulighet til å ta del i stordriftsfordelene i byggebransjen.
Blir du med i Håndverksmur AS kan du også bli medeier! 

Et eksempel fra virkeligheten:
I november gikk vi tom for fugearmering på eget lager. Vi kjørte til XXX og hentet 120 meter.
Vi fikk 49 % rabatt, så tenkte det var greit. Det ble da  etter rabatt kr 15,10 pluss mva  pr meter.

Jeg sjekket prisen på neste leveranse gjennom kjeden og prisen ble da kr 9.80 pluss mva. pr. meter.


Felleskap gir styrke, det gir et tydelig budskap og det gir resultater!

Håndverksmur har som mål å være representert over hele landet, med små og store bedrifter, fra enkeltpersonforetak til store murmestere og entreprenørbedrifter. 

Murhus
Et medlemskap hos oss vil ikke endre din hverdag over natten, men du vil også sakte men sikkert jobbe deg inn på et marked som du kanskje ikke er på i dag. I tillegg samarbeider vi med andre huskjeder.
Har du allerede satt opp noen hus vil du også ha nytte av et medlemskap hos oss gjennom nettverket, kundetilgangen og innkjøpsavtalene vi har. Vi har nøyaktig samme innkjøpsavtale som Norges største boligbygger har! Dette gir også våre kunder god kvalitet til riktig pris.

Hos oss får du stordriftsfordeler som f.eks.:
• Meget gunstige innkjøpsavtaler på ALLE byggevarer 
• Egen murhuskatalog - Murhusmagasinet
• Egne forsikringsavtaler
• Nødvendige verktøy for god drift
• Eget intranett som forenkler hverdagen
• Sentral markedsføring
• Kurs og samlinger
• Forum for utveksling av erfaring, samhold og samarbeid

Norges beste innkjøpsavtale?
Det er vel ikke uten grunn at både Mesterhus, Systemhus, Nordbohus m.fl. sier at de har Norges beste innkjøpsavtale i sin kjede! Vi har akkurat de samme betingelsene!

Du har satt bort regnskapet ditt. Sett bort innkjøpet også! Vi har profesjonelle innkjøpere og et stort innkjøpssamarbeid på flere områder ikke bare byggevarer.
Det lønner seg å være medlem i Håndverksmur!

Lei av å bruke tid på å sammenligne priser?
Glem det!
Vi har gjort det for deg.

Interessert i å bli medlem og medeier i Murhuskjeden Håndverksmur AS?
Send oss en e-post eller ring oss:

Tore Ilseng
Tlf. 481 20 500
Mobil 9160 4004
For e-post til oss, trykk her       

Håndverksmur Proff
Håndverksmur har også en avdeling for firmaer som ikke vil markedsføre seg mot privatkunde eller boligmarkedet. For de har vi Håndverksmur Proff                          

 
 
 
Jeg vil gjerne vite mer om Murhuskjeden Håndverksmur

 

E-mail:*
Telefon:
Adresse:
Navn:*
Hjemmeside:
Mobil:
Melding/beskjed:
     
 
 
 
Skriv ut