Teglhus - ArchiMiagra

  
Planløsning                                                    
   
        1. etg

Et virkelig flott teglhus med alt på en flate. Dette huset er bygd i bærende murverk med yttervegger av skallmur. Med skallmur kan man få teglstein både ute og inne om ønskelig. Med andre ord, dette er et komplett gjennomført teglhus. Ønsker du ikke synlig tegl inne i hele boligen, har du mange muligheter her. De innvendige veggene kan pusses, kles med panel eller være som de er. En kombinasjon blir som regel veldig bra. Her kan du også øke isolasjonstykkelsen mellom teglvangene og få til et lavenergihus! Husk at hvis du bygger med ”tunge materialer” så sparer du energi!

Kjøkken, stue og spisestue er basert på til dels åpen løsning. Stuen er adskilt fra spisestuen med mulighet for en gjennomgående peis. Den ene fløyen av huset er planlagt som soveromsavdeling med tre soverom og bad. Den andre fløyen har, foruten dobbel carport, arbeids- og gjesterom, boder og vaskerom. I forbindelse med uteplassen ved stuen er det tenkt at en skjermet del kan være overdekket med glasstak.

I dette huset som har alt på en flate, er vedlikeholdsfritt og kan bygges som et lavenergihus kan du leve lenge! Meget lenge.

ArchiMiagra: BRA 151,4 m2. Utebod 5,2 m2. Carport 45,1 m2
Største lengde 18,6 m. Største bredde 21,7 m.

Arkitekt: AS Prosjektim Arkitektkontor

 
 
 
Skriv ut