Andre hus i mur:

Willy Tangen:


Willy Tangen
har her designet et moderne hus som samtidig er klassisk og tidløst! Dette er et lekkert og fleksibelt hus med sammensatt pulttak.
Planløsningene er meget godt prosjektert og gjennomtenkt. I U-etg er det her tegnet inn 2 soverom, med mulighet for et til, dette rommet er her vist som lek/kjellerstue/kontor. Huset har 2 bad og ett vaskerom. I 1. etg er det en åpen kjøkkenløsning m/spiseplass, stue, bad og vaskerom.
Dette er en enebolig, men kan også bygges om til en tomannsbolig. Huset er her presentert for en skrå tomt, men den kan like gjerne passe inn på en flat tomt. Huset har en BRA på 219 kvm og en BYA på 136 kvm

Arkitekt Willy Tangen
Postboks 124
2101 Skarnes

Fasade: Nord/sør
Fasade: Øst/vest
Plantegning av U-etg
Plantegning av 1. etg
Arkitektkontoret MNAL Borgen og Bing Lorentzen A/S

Arkitektens kommentar:
Etter å ha drevet med boligplanlegging i mange år, er vi opptatt av enkle, rimelige løsninger med kvalitet og god arkitektur som siktemål.

Vår erfaring tilsier at kvadratet er et godt utgangspunkt for å oppnå en slik målsetting.

Dette huset i to etasjer har en åpen planløsning i første etasje og tre store soverom, bad og bod i annen. I første etasje kan det monteres innvendige vegger om man ønsker en oppdeling av arealet. På taket er det vist en stor takterrasse. Denne kan reduseres om man ønsker rimeligere løsninger. Halve takarealet, til og med en fjerdedel av det, vil gi stor og god uteplass.

Oppbygget på taket er beregnet som lagerplass for utemøbler etc.

Huset tenkes oppført i leca, betong eller lignende med utvendig puss. Det kan males etter brukers ønske, men det anbefales lyse farger som hvit, beige, lys grå eller lys oker.

Det arkitektoniske uttrykk er funksjonalistisk. Karakteristisk for denne stilarten er hjørnevinduer, enkle, knappe detaljer, rene flater uten påsatt dekorasjon. Vinduenes plassering i fasadene vil gi gode lysforhold og virke behagelige i interiøret.

Huset er vist uten kjeller. Om kjeller ønskes kommer vi gjerne med forslag til planløsning av denne.

Bing Lorentzen: MURHUS

Kontakt våre lokale forhandlere for mer informasjon om dette eller andre murhus.

 
 
 
Skriv ut