Trehus med murfasade.

Få det beste fra to verdener, et tradisjonelt trehus med tilnærmet vedlikeholdsfri murkledning.

I samarbeid med et av verdens største selskap innen mur og betong har vi nå gleden av å tilby murkledning på vanlige trehus. Et nytt og spennende fasadeuttrykk som lar deg sette ditt helt personlige preg på huset ditt.

Velger du den nye fasadeløsningen kan du glemme vedlikeholdet i mange år fremover. Vi har i denne utgaven av Mesterhusboken valgt ut noen modeller som vises med murkledning, og vi håper dette kan være til ytterligere inspirasjon og gi nye ideer til ditt husprosjekt. Har du et helt eget design eller bare tanker om hvordan ditt drømmehus skal se ut, så ta kontakt med din nærmeste Mesterhus byggmester og la drømmen bli virkelighet. Les mer om våre trehus med murfasade på mesterhus.no. Der kan du enkelt skifte fasadeuttrykk på utvalgte hus og se hvilken fasade du liker best.

Disse husene kan leveres med murfasade: http://www.mesterhus.no/murfasade.ephtml# 

Slik markedsfører Mestehus Murfasade på sine nettsider.

Håndverksmur var på Mesterhus sitt årsmøte hvor dette ble presentert og interessen fra medlemmene i Mesterhus var overveldende. De lurte på hvem som kunne pusse disse fasadene og det skal vi i Håndverksmur gjøre! Når kundene får et valg mellom mur og tre, så tror vi mur blir valgt. Det blir med andre ord mange kvadratmeter å pusse for Håndverksmur fremover.
 
<< Forrige        6 av 45        Neste >>
 
 
Skriv ut