Håndverksmur
Håndverksmur 2012 - Postboks 69 Tveita - 0617 Oslo - E-post:post@handverksmur.no

OM OSS

Murhuskjeden Håndverksmur - murmestere med lang erfaringMurhus fra Murhuskjeden Håndverksmur 
Drømmer du om å bo i et stille, svalt hus med godt inneklima?
Ønsker du deg et hus som er tilnærmet vedlikeholdsfritt og som ikke må skrapes og males med jevne mellomrom? Ønsker du deg et hus som er litt utenom det vanlige? Da bør du velge murhus fra Håndverksmur! Vi er best på mur.
Murhuskjeden Håndverksmur har en grunnleggende idé om å gjøre det enklere for folk å bygge murhus.

Velg Murhuskjeden Håndverksmur som leverandør av din bolig. Våre murhus er nemlig meget behagelige å leve i og krever et minimum av vedlikehold. Velger du en bolig fra Murhuskjeden Håndverksmur vil du være sikret et hus med meget gode kvaliteter og tidsriktig design som holder i generasjoner.

Hvem er Murhuskjeden Håndverksmur?

Murhuskjeden Håndverksmur AS er en huskjede av murmestere og entreprenører med lokale forhandlere i store deler av landet. Våre murhus settes opp av den enkelte murmester/entreprenør i ditt lokale distrikt. Dette er seriøse håndverksbedrifter som streber mot samme mål, nemlig å tilby den enkelte husbygger en bolig i mur med ekte håndverkskvalitet. Murmesterhus!
Håndverksmur bygger det murhuset du vil ha! Vi bygger også etter dine egne tegninger av murhus.

Murmestere med lang erfaring
Våre murmestere bygger hus i mur og tegl med velkjente og utprøvde metoder som har vist seg å holde mål i generasjoner. Med  "Mesterverk i mur" mener vi at det er en murmester med nødvendig fagutdanning som bygger ditt murhus.
Murhuskjeden Håndverksmur legger også stor vekt på å bruke anerkjente underleverandører. Du som byggherre får dermed høy standard og god kvalitet på en av de virkelig viktige investeringene som gjøres i livet.

Kvalitet og design
Det skal være en helt spesiell opplevelse å bygge sitt eget murhus. Det skal tas mange viktige beslutninger, men det skal også være inspirerende og moro.
Håndverksmur kan tegne og bygge huset helt etter dine egne ønsker. Om det er våre samarbeidende arkitekter som tilpasser våre kataloghus til dine ønsker og behov, eller om du kommer med egne ideer og tegninger så er vi der for å mure drømmehuset ditt.
Det er satt kompromissløst fokus på gjennomført kvalitet, håndverksmessig så vel som i valg av materialer og innredning.
Dertil kommer et kreativt og funksjonelt design, inne som ute. Vi murer rammene opp omkring dine ønsker og behov. "Bygg i mur - lev det gode liv"

Illustrasjoner
Vi har ingen standardhus! Alle hus og tegninger på nettsiden er illustrasjoner og forslag til løsninger. Kjeller inngår normalt ikke i leveransen med mindre annet er avtalt. For det enkelte hus kan derfor leveransebeskrivelsen og kontraktstegningene avvike noe fra det illustrasjonene på nettsiden og i katalog viser.

Boligprodusentenes forening
Murhuskjeden Håndverksmur AS er medlem av Boligprodusentenes forening.