Norema - total serviceopplevelse
Når du skal kjøpe nytt kjøkken, skal du føle deg trygg på at vi oppfyller dine drømmer og behov. Vi tilstreber derfor å gi deg markedets beste serviceopplevelse - fra du vurderer nytt kjøkken til du tar det i bruk.

Behov
- vi er opptatt av at du får det kjøkkenet du blir fornøyd med og derfor bruker vi mye tid på å diskutere dine ønsker og kartlegge dine behov. Viktige faktorer er hvem og hvordan kjøkkenet skal brukes - hvor mange dere er og hvilken livsstil dere har. Slike forhold er viktige i valg av utseende og funksjonalitet på kjøkkenet.

Løsning
- ved hjelp av vårt databaserte tegneprogram utarbeider vi 3-dimensjonale tegninger som gir deg en visuell opplevelse av hvordan kjøkkenet ditt vil se ut. Dette gjør det enklere for deg å velge løsning - med forvissning om at det er den rette løsningen.

Levering
- ved hjelp av våre faste sjåfører og varebiler frakter vi kjøkkenet hjem til deg - til avtalt tid - uansett hvor du bor i Norge. Bruk av eget transportnett sikrer at vi til enhver tid har kontroll på hvor varene dine befinner seg.

Montering

- våre erfarne montører tar hånd om monteringen av kjøkkenet dersom du ikke er nevenyttig selv. Å montere et kjøkken stiller strenge krav til tilpassing, funksjon og stabilitet. Våre montører har lang erfaring og god produktkunnskap. Vi er også behjelpelig med å formidle rørlegger og elektriker om ønskelig.

 
 
 
Skriv ut